Netwerkbijeenkomst “Duurzame inzetbaarheid”

De netwerkbijeenkomst met het thema “Duurzame inzetbaarheid” wordt verplaatst van woensdag 11 maart 2020 tot nog nader te bepalen datum.

Dit alles heeft te maken door vele bedrijfs- en overheidsmaatregelen rondom het beperken van de verspreiding van het Coronavirus. Wij betreuren het dat wij deze maatregel moeten treffen, maar gezondheid en welzijn nemen wij zeer serieus.In aansprekende sessies met experts op het gebied van duurzame inzetbaarheid wordt u als lid van een medezeggenschapsorgaan bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op deze gebieden. Daarnaast biedt deze bijeenkomst ruime mogelijkheden om met andere OR(-leden) te spreken en ervaringen uit te wisselen en te spreken met toonaangevende partners.

Locatie

Ook dit jaar is het weer mogelijk om het evenement te houden bij Capgemini, Reykjavikplein 1 in Utrecht. Centraal gelegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.
De inloop en het aanmelden begint om 8:30.

Aanmelden ( Het aanmelden voor de bijeenkomst van 11 maart is niet mogelijk ivm het verzetten naar een ander, nog nader te bepalen, datum. Dit alles met betrekking tot het beperken van de verspreiding van het Coronavirus. Onze excuses hiervoor)

Het is mogelijk om met meerdere OR-leden deze dag bij te wonen (handig om beide parallelle sessies te volgen). U en uw mede OR-leden kunnen zich via onderstaande link aanmelden.

Programma & kosten

Na de opening en keynote zijn er twee parallelle sessies waarbij ingezoomd wordt op de impact van duurzame inzetbaarheid voor de medezeggenschap. Er wordt plenair afgesloten en tussen de sessies in is veel ruimte om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en te netwerken. De agenda ziet er als volgt uit:

9:00Ontvangst
10:00Opening door Voorzitter IT OR Platform met aansluitend de keynote - Tom Feitz van Implicit.nu. Hij start deze dag met een interactieve sessie over het thema.
11:00Koffie/thee pauze
11:30Eerste parallelle sessie:
– Verandervermogen – SBIFormaat (Lyan Rietveld, Adviseur & Trainer)
– Van beleid naar implementatie - het stappenplan – OR Consultancy (Steven van Slageren, senior trainer)
12:30Lunch
13:30Tweede parallelle sessie:
–Workshop – Duurzame inzetbaarheid als onderdeel van HR-beleid – MZServices (Patrick Hüngens, Senior adviseur-trainer)
– Leeftijdsfasebewust personeelsbeleid – De Clercq (Janka Sintemaartensdijk, advocaat)
14:30Snack break
15:00Plenaire afsluiting
16:00Netwerkborrel

Voor deelnemers van het IT OR Platform is de bijeenkomst kosteloos. 
U dient zich wel in te schrijven via de website. 
Het ITOP is genoodzaakt om bij een no-show 25 euro in rekening te brengen